Consiliere online

Vrei să pornești pe un drum nou și îți lipsește curajul? Ai nevoie de un partener? Eu sunt omul potrivit. Sună la 0736.281.810 chiar acum.

Consilierul pentru dezvoltare personală, lucrează cu persoane sănătoase din punct de vedere psihic, oferind cadrul și suportul util pentru a explora și depăși diverse stări sau situații ce impiedică evoluția personală și/sau profesională.

Așa cum te îngrijești de fizicul tău mergând la stiliști, saloane, îmbrăcând cele mai frumoase și mai moderne haine, așa trebuie să ai grijă și de psihic. Sunt momente în viață când singur nu poți merge mai departe, ai nevoie de îndrumare, de încurajări, ai nevoie să-ți clarifici anumite lucruri pentru a lua decizii. Simți că ceva nu merge bine în viața ta? Ai vrea să schimbi ceva și nu știi ce? Hai să facem împreună un plan de dezvoltare pentru tine. Il ai deja dar te-ai oprit la Acțiune? Asta e partea cea mai grea din tot planul. Majoritatea avem nevoie de un însoțitor indiferent de drumul pe care pornim. Dacă vrei, pot fi eu partenerul tău în acest proces de schimbare pe care trebuie să îl faci. Curaj, nu e greu! Sună chiar acum la 0736.281.810 pentru o programare, sau scrie un e-mail pe rusalexandramagdalena@gmail.com. Succes!