Romanițo, Romanițo, pe unde mi-ai umblat?

Romanițo , Romanițo pe unde mi-ai umblat? Mi-a fost dor de tine fato. Cine te mai iubește pe tine Romanițo?  Nimeni, zici? Da ție tot la el ți-e gândul?  Ce spui? Îl vei iubi pe veci? Da nu-i bai fată frumoasă, iubește-l. Că zici tu bine, dacă a fost dragoste curată n-are cum să piară. Cum să uiți privirile lui pline de drag și vorbele lui dulci? Și de ce le-ai uita? Iubește-l Romanițo până-i muri. Că dacă nu-i iubire, pentru ce să trăiești? Te uiți după altul? Iubește-l și pe el. Inima ta e mare, ai de unde Romanițo. Da cum e ăsta, mai frumos? Cu parul negru, ochii verzi, mâini puternice și foarte pătimaș. Blând și bun, cu buze cărnoase și mereu încruntat.  Se înfurie iute, o să mă scuture și pe mine puțin, o să țipe la mine și o să mă strângă cu putere, să-mi spună să-l las în pace că nu are timp de mine. O să mă privească în ochi și o să-mi ceară să plec. Apoi când o fac, o să mă tragă spre el, o să mă lipească de un perete și o să mă acopere cu trupul lui. O să mă sufoc, da nu-mi pasă. Să facă ce vrea cu mine…….. și ce nu vrea, să mă scuipe, să mă lovească,  să mă sărute,  să mă facă să simt, să vibrez, să-mi fie teama și să-mi fie bine.

Romanițo, trezește-te. El știe ce vrei tu să-ți facă? Spune-i, Romanițo, sau mai bine nu-i spui.
O să-i spun cândva. Mi drag că-i plac florile, își iubește bunica, și  nu vrea să moară ca să nu-i fie dor. De aia mi drag. Iubește viața și spune că moartea pute,  ii e ciudă pe ea când ma ia pe câte unul. E tare chipeș…………
Dimineața îi dau binețe, ca să știe că mă gândesc la el. Îmi răspunde,  da nu cu câte vorbe aș vrea eu.  Iubește o  fată mai frumoasă, cu părul mai galben și trupul mai zvelt. Da nu-mi pasă, eu nu vreau pe altul, am timp să aștept. Și de o fi să fie vreodată, apoi să fie în fân, că acolo n-a mai fost. Să simt mirosul fânului, al vieții și al iubirii. Apoi să pută cât o vrea, că nu-mi mai trebuie nimic. Atâta doar și apoi să plec. Să pleci Romanițo? Da unde să pleci?

In mintea noastră se întâmpla cele mai multe lucruri plăcute,  că e sau nu realitate, contează mai puțin 🙂